horecafraude

Tijned Theo Jansen is Stichting Horecafraude

Op 13 oktober jongstleden heeft Theo Jansen zich uitgegeven als de Stichting Horecafraude om het domein waar deze website op draait te stelen. Dit deed hij door op 13 okotober 2008 een domein aan te maken genaamd mijnadvocatenweb.nl en dat te registreren op naam van ene meneer Troost, Stratumseind 32 te Eindhoven. Dat is het pand waar Club De Rechter in gevestigd zit.

Het feitelijk bewijs daarvan staat hier. Dit bewijs onthult eveneens nog een andere identiteit waarmee Theo Jansen zich dus op internet uitgeeft, hetgeen handig is om te weten.

Met het onderstaand e-mailbericht dat hij verzond na te zijn ingelogd (blade26.geenpunt.nl [81.4.97.192]) op de webmailapplicatie van mijnadvocatenweb.nl trachtte hij het adres te wijzigen van horecafraude.com naar Postbus 137 te Reusel om zodoende het domein in handen te krijgen.

 

***********************************************************

Received: from blade26.geenpunt.nl (blade26.geenpunt.nl [81.4.97.192])

To: <whoisproof.com>

Reply-To: info@mijnadvocatenweb.nl

Content-Type: multipart/alternative;

X-Origin: 81.247.115.19

X-Atmail-Account: info@mijnadvocatenweb.nl

Date: Mon, 13 Oct 2008 18:41:42 +0200

Subject: change adres to p.box 137, 5540 Reusel the Netherlands

From: info@mijnadvocatenweb.nl

Dear Sir,

I wonne report that we change the adres.

New Adres:

P.box 137

5540 AC Reusel

Netherlands

can you report to us that you change the adres.

sincerly,

Stichting Horecafraude.

www.horecfraude.com

**********************************************************

En van wie is die postbus 137 5540 AC in Reusel tot op heden? Jawel, van Theo Jansen, eigenlijk van zijn holding. Het feitelijk bewijs daarvan staat in dit uittreksel van de Kamer van Koophandel.

Zou het ook echt meneer Troost zelf kunnen zijn, nee want die zat niet achter dit Belgische ip-nummer 81.247.115.19 op Mon, 13 Oct 2008 18:41:42 +0200 en Theo Jansen op dat moment wel.

Wat ging er mis? Dit domein is niet van de Stichting Horecafraude en mede daarom kwam er een “manual review” op zijn “adreswijziging”. Uit die manual review kwam eveneens het originele ip-nummer en de exacte tijd naar boven waarmee hij de domeinroof wilde doen.

Wat nu? Het dossier Tijned stond eigenlijk op het punt om afgesloten te worden. Er is genoeg feitelijk aangetoond omtrent de praktijken van Theo Jansen en het leek tijd voor andere onderwerpen. Maar nu Theo Jansen echt zelf deze website probeert te stelen is het wel een beetje moeilijk om het dossier te gaan sluiten. Daarom is op deze website de komende tijd toch weer te volgen hoe onder andere deze affaire zich verder ontwikkelt, ook de “herstelwerkzaamheden” die hij zal trachten te doen rondom mijnadvocatenweb.nl,  het wijzigen van zijn postbus 137 te Reusel, alibies enzovoort. Meneer Troost zal wel “verzocht” worden een verklaring af te moeten gaan leggen waarmee hij de schuld van indentiteitsvervalsing en diefstal op zich neemt en dat ook nog op het huisadres van Theo Jansen gedaan heeft….terwijl die van niks wist natuurlijk en heeeel ergens anders was…. Meneer Troost kan beter zelf ook aangifte gaan doen bij de Belgische politie, als hij dat onder de huidige omstandigheden durft tenminste…

Wordt vervolgd…

 

 

Lees ook eens over de goedkope domeinenscam van Boskamp & Willems Advocaten te Eindhoven die veelzeggende gelijkenissen heeft.

 

 

.

Technorati , , , , , , , , ,
Spread the news! Uitleg over het gebruik van deze icons : Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Bligg.be Plaatsen/stemmen op Netjes.be Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je favorieten op Technorati Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reactiemogelijkheid is gesloten.